Koronavirus COVID-19 je za digitalno preobrazbo storil več kot vsa dosedanja marketinška prizadevanja. Pandemija je prodoru brezgotovinskega poslovanja dala nov dodaten pospešek. Rešitve za delo na daljavo, spletno naročanje blaga in storitev in plačevanje postajajo vedno bolj uporabniku prijazne, s tem pa za finančno industrijo, pa tudi za gospodarstvo, še pomembnejši vzvod razvoja in napredka. Na konferenci Novi izzivi, ki se je uveljavila kot prireditev, na kateri udeleženci iz finančne in tudi iz drugih, s plačili in podatki povezanih dejavnosti, neposredno spoznajo novosti s tega področja, bomo govorili o obsegu in vrednosti brezgotovinskega plačevanja, ki bosta tudi v letu 2021 naraščala, pomenu brezgotovinskega plačevanja za kupovanje na internetu, varnosti, identiteti in zaščiti podatkov, ki postajajo še pomembnejši.

Novi izzivi so priložnost za srečanje in pogovor udeležencev iz različnih dejavnosti. Aktualne vsebine bodo zagotovo razlog, da se konference udeležite tako tisti, ki se neposredno ukvarjate z uvajanjem tehnoloških novosti in z novimi predpisi, kot tudi odgovorni za trženje, odnose z uporabniki, uporabo s podatki in za prihodke, ter seveda predstavniki vodstev, ki se zavedate vpliva poslovnih novosti na uspešnost poslovanja.

Program konference je na voljo TUKAJ!

Prejemniki novic Foruma znanja imajo ob vpisu kode " IJZP100 " na spletni strani https://nidfs.uradni-list.si/prijava 15 % popust pri kotizacijo.