BREZPLAČNA DELAVNICA: Zeleno javno naročanje - električne sijalke in svetilke ter razsvetljava v notranjih prostorih

Borzen, slovenski operater trga z elektriko, v sklopu svoje blagovne znamke Trajnostna energija, organizira brezplačno izobraževanje na temo "Zeleno javno naročanje predmetov povezanih s porabo električne energije s posebnim poudarkom na P 17 - električne sijalke in svetilke ter razsvetljava v notranjih prostorih", ki bo potekalo 26. septembra 2022 v Hotelu Slon, v Ljubljani. Vodili ga bodo dr. Boštjan Ferk, prof. dr. Petra Ferk in Katja Hodošček, strokovnjaki iz Inštituta za javno-zasebno partnerstvo, ter Jure Boček iz Adesco d.o.o.

Izobraževanje je organizirano kot del stalnega poklicnega usposabljanja v skladu s 6. členom Zakona o arhitekturni in inženirski dejavnosti (Uradni list RS, št. 61/17), ki določa, da se morajo pooblaščeni inženirji na svojem strokovnem področju stalno poklicno usposabljati. Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 1 kreditno točko iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

Izobraževanje se organizira na način, da so udeleženci izobraževanja lahko tako pooblaščeni inženirji kot drugi udeleženci – predstavniki ministrstev, naročniki po ZJN-3, ponudniki in druga zainteresirana javnost.

Več informacij, program in prijave najdete tukaj.