JAVNO NAROČANJE ZA PONUDNIKE - jedrnato od A do Ž s praktičnimi nasveti

V petek, 17. 6. 2022, bo od 9:00 do 15:30 ure potekalo izobraževanje, ki bo namenjeno ponudnikom, da bodo preko konkretnih primerov spoznali, kako naročniki izvajajo postopke javnega naročanja in kateri so tisti triki, ki jih mora poznati vsak ponudnik za pripravo in oddajo dopustne ponudbe. Učenje na lastnih napakah na trgu javnih naročil ne pomeni zgolj izgubljenega posla, pač pa zamujene številne priložnosti.

Na izobraževanju bosta predavali Nina Pekolj, univ. dipl. prav., soustanoviteljica in izvršna direktorica Inštituta za javno-zasebno partnerstvo, ter Lara Valjavec, mag. prava.

Na delavnici bosta predavateljici z bogatimi praktičnimi izkušnjami na področju javnih naročil razkrili nasvete za pripravo dopustne ponudbe, izognitev pastem javnega naročanja, rokovanje z javnimi pogodbami in še mnogo drugega.

Ta delavnica je primerna za začetnike in izkušene ponudnike, ki potrebujejo koristne nasvete. Slednji lahko aktualne teme, o katerih želijo razpravljati in morebitna vprašanja sporočijo predavateljicam že ob prijavi na delavnico. Predavateljici bosta na seminarju odgovarjali tudi na konkretna vprašanja.

Za udeležbo na izobraževanju je potrebno plačati kotizacijo v višini 208,00 EUR + 22% DDV.

Za več informacij o programu izobraževanja in prijavi kliknite tukaj.

Vljudno vabljeni!